Is Refurbished betrouwbaar?

Is Refurbished betrouwbaar?

Nu dat Refurbished apparaten steeds meer opkomend zijn zien we de vraag of Refurbished wel betrouwbaar is vaker voorkomen. Veel mensen zijn voor werk of studie afhankelijk van een Refurbished Laptop. Daarom is het niet meer dan terecht dat je jezelf afvraagt of het wel betrouwbaar is als je erover nadenkt om een Refurbished laptop te kopen. In dit artikel willen we graag wat uitgebreider ingaan op dit onderwerp en toelichtingen geven, waarom Refurbished van Gobytes wel degelijk betrouwbaar is. In het artikel Wat is een Refurbished Laptop, zijn we al uitgebreid ingegaan op wat Refurbished van Gobytes is. In dit artikel veronderstellen we dan ook dat je weet wat Refurbished is, mocht dit niet het geval zijn adviseren we je om de blog over Refurbished Laptops door te nemen. Dit zodat je begrijpt waar we over spreken.

Check, check en nog eens check…

Refurbished apparaten van Gobytes worden op meerdere momenten en door verschillende partijen nagekeken op technische werking. Zo worden de Apparaten tijdens de gebruiksduur bij bedrijven door de IT afdeling nagekeken en onderhouden. Vervolgens wanneer de gebruikte laptops worden vervangen, worden ze nogmaals gecontroleerd door de leasemaatschappij of de opkoper. Ze worden in verband met AVG wetgeving zowel gewist van alle data die aanwezig is en technisch onderzocht op werking. Zo worden de toetsenborden, accu, processor, harde schijf en meer getest op werking. Dit gebeurt middels speciaal ontwikkelde software van onder andere Blancco of Certus. Vervolgens worden de apparaten opgekocht door Gobytes en worden de Refurbished laptops, Refurbished Computers, Refurbished Smartphones en Computers nogmaals handmatig gecheckt op meer dan 50 punten. Gobytes checkt ze zowel op technische werking van de individuele componenten als mede de cosmetische staat. Dit wordt niet 1x gedaan, maar zelfs 2 a 3x, namelijk bij aankomst en bij vertrek (als het product is besteld). In sommige gevallen vinden we dan ook bij de handmatige checks nog onregelmatigheden of defecten. Deze worden direct opgelost, zodat jij als eindgebruiker direct ermee aan de slag kan. Hiermee kunnen we wel de conclusie trekken dat Refurbished apparaten van Gobytes uitvoerig worden getest, waardoor 90% van alle onregelmatigheden eruit gehaald kunnen worden.

Wat als er toch problemen ontstaan met een Refurbished apparaat?

Wellicht vraag je jezelf af ontstaan er ondanks de vele checks wel eens problemen tijdens de looptijd met een Refurbished apparaat? Het antwoord is: uiteraard zijn er wel eens problemen na aankoop of later in gebruiksduur. Zelfs bij nieuwe laptops of computers is er sprake van fabrieksfouten of defecten die tijdens de garantie ontstaan. Elk apparaat dat op dagelijkse basis wordt gebruikt, zal onderhevig zijn aan slijtage, waardoor er onderhoud nodig is. Uiteraard streven we bij Gobytes ernaar om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen. Het is voor jou als klant vervelend om dit mee te maken, maar ook wij willen dat je zo snel mogelijk weer aan de slag kan met je Refurbished device. Dat is ook de reden dat we 1 jaar garantie op de hardware geven (m.u.v. de accu). Binnen de garantieperiode is het mogelijk om aanspraak te maken op de garantie, indien er buiten eigen schuld om defecten zijn aan de hardware. In veel gevallen kunnen wij zelfs je wat instructies geven om het probleem op te lossen, waardoor je de Refurbished laptop niet eens naar ons hoeft op te sturen. Hierdoor hoef je de laptop niet te missen en kan je naadloos doorwerken. In een klein geval zal dit op afstand lukken, omdat het te technisch is en kan je de Refurbished Apparaat naar ons opsturen voor onderzoek en reparatie. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van een werkende laptop. We streven bij garantie aanvragen binnen een zo kort mogelijke periode het probleem op te lossen.

Praatjes vullen geen gaatjes, Gobytes

Wellicht denk je na het lezen van hetgeen hiervoor, maar waarom zou ik jullie moeten geloven op je woord? Gelukkig hoef je ons niet op onze woorden te geloven, inmiddels hebben we door de jaren heen duizenden klanten blij mogen maken met een Refurbished apparaat. En sommige van die klanten hebben hun ervaringen ook gedeeld. Wij delen graag hieronder met je wat reviews van klanten die je zijn voorgegaan. Met gemiddelde score van 4,5 uit 5 sterren over verschillende reviewplatformen heen (Trustpilot, Trustedshops en Tweakers) zijn we trots op de klant tevredenheid die we met ons team weten te realiseren. Uiteraard streven we dagelijks naar om een nog hogere klant tevredenheid te realiseren.

Reviews Trustedshops GoBytes

Reviews Gobytes Trustedshops_1

 

Reviews Truspilot Gobytes

Reviews Gobytes Trustpilot_1

 

Overtuigd van Refurbished?

Wellicht ben je momenteel nog niet helemaal overtuigd en heb je nog wat vragen waar we in deze blog niet op zijn ingegaan. Dat begrijpen we uiteraard, want elke persoon heeft zo zijn specifieke wensen waar die op wilt ingaan. Daarom staat ons team op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur telefonisch voor je klaar op  0851300652 of op werkdagen van 10.00 tot 20.00 uur via de chat op de website. Het Gobytes team zal ernaar streven om al je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, al moeten we een stapje verder. Mocht je daarna er klaar voor zijn om een Refurbished laptop te kopen, dan helpen we je ook graag met het afronden van je bestelling. Ook na je aankoop staan we voor je klaar op moment dat je ergens tegen aan loopt of vragen hebt over het opzetten van je apparaat.

 

 

 

 

 

 

✔ Voor 16.00 uur op werkdagen besteld = morgen in huis*
✔ Standaard 1 jaar garantie
✔ Gratis verzending vanaf €300,-
✔ Top Kwaliteit Refurbished
✔ Configureer je laptop en PC naar wens
✔ Betaal in 3 keer zonder extra kosten met

* met uitzondering van upgrades die niet voorradig zijn. Dit kan tot max. 3 werkdagen duren.
 

Wat is Refurbished door Gobytes?