Besparen op ICT uitgaven tijdens deze gekke tijden!

Besparen op ICT uitgaven tijdens deze gekke tijden!

Het leven is door de huidige inflatie van 14  ~ 16% al duur genoeg. En het einde is nog niet in zicht volgens vele economen. Door deze onzekere tijden en energiecrisis zijn veel mensen op zoek naar mogelijkheden om te besparen op verschillende vlakken.

Ben jij ook op zoek naar mogelijkheden om te besparen op jouw aankopen? Lees dan vooral verder!

Doordat de energieprijzen, voedselprijzen en vrijwel alles duurder en duurder aan het worden is, hebben veel mensen een steeds lager budget over voor ICT apparatuur. Hierdoor krijgen ze gevoel dat ze goedkopere modellen met mindere specificaties nieuw moeten aankopen. Echter is dit zeker in de meeste gevallen niet nodig. In dit artikel vertellen we je het geheim om te besparen op je ICT apparatuur, zowel voor zakelijk als particulier gebruik.

Of je nu op zoek bent naar een laptop, desktop of andere randapparatuur vaak ga je direct al op zoek naar een nieuw apparaat in één van de bekende winkelketens. Het zit bij ons mensen zo ingestampt dat we een nieuw apparaat kopen, dat we vaak niet realiseren dat we tegenwoordig een goed alternatief hebben. Waarmee we zowel besparen op onze uitgaven en op de uitstoot voor ons milieu.  Nu denk je wellicht hoeveel zou ik dan kunnen besparen met een dergelijke alternatief op nieuw? In de meeste gevallen kan je met het kiezen voor Refurbished 50 tot 70% van het originele nieuwprijs besparen.

Maar nu denk je wellicht is dit wel te vertrouwen en met zo een groot prijsverschil is de kwaliteit wel goed? Daarvoor verwijs ik je graag naar onze reviews van de klanten die je zijn voorgegaan, zij scoren ons gemiddeld met 4,5 uit 5. Dit zijn echte klanten met echte ervaringen met onze Refurbished ICT hardware.

Met Refurbished ICT hardware kan jouw organisatie of gezin makkelijk duizenden euro’s besparen per jaar op Laptops, Desktops, monitoren, Dockinstations en meer. Die duizenden euro’s zien we je liever besteden aan belangrijkere zaken binnen je organisatie of gezin. Stop het in studiegeldpotje van je kinderen of organiseer een leuke teamuitje. Maar nog belangrijker bestrijd je hiermee de inflatie van 16% waarin we nu leven. En dat maakt het leven net wat aangenamer.

Ben jij overtuigt van onze kwaliteit en bespaarmogelijkheden bekijk dan ons Refurbished aanbod. Ben jij nog niet helemaal overtuigd en wil je graag een concrete casus hoeveel je kan besparen op je aankoop, neem dan contact op met onze klantenservice en zij helpen je graag.

✔ Voor 16.00 uur op werkdagen besteld = morgen in huis*
✔ Standaard 1 jaar garantie
✔ Gratis verzending vanaf €300,-
✔ Top Kwaliteit Refurbished
✔ Configureer je laptop en PC naar wens
✔ Betaal in 3 keer zonder extra kosten met

* met uitzondering van upgrades die niet voorradig zijn. Dit kan tot max. 3 werkdagen duren.
 

Wat is Refurbished door Gobytes?