Reparaties & Beheer

Is uw laptop of PC defect geraakt en bent u op zoek naar een betrouwbare reparateur? Wij van Gobytes hebben al 7 jaar ervaring in het onderhouden en repareren van diverse systemen van de gerenomeerde merken zoals HP, Dell en Lenovo. Wij kunnen uw apparaat een nieuw leven inblazen door hardwarematige reparatie op componentniveau en softwarematige reparatie.

Een greep uit onze dienstenportfolio:

Softwarematige reparaties
– Herinstallatie van Windows
– Opschonen van laptop of desktop
– Overzetten van bestanden
– Virusvrij maken van laptop of desktop

Hardwarematige reparaties
– Beeldscherm vervanging
– Moederbord reparatie
– Touchpad reparatie
– Toetsenbord vervanging
– Vervanging of Upgrade van HDD/SSD
– Vervanging van werkgeheugen

Als zakelijke gebruiker (ZZP’er en midden klein bedrijf) kunt u ook gebruik maken van onze diensten. Zo kunnen wij uw gehele werkplek(ken) beheren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw operationele IT en alleen kan focussen op uw core business. Wij kunnen ook zorg dragen voor migraties bij aankoop van nieuwe hardware en zelfs uw oude laptops of desktops voor u afvoeren.

Daarnaast is Gobytes gespecialiseerd in de verkoop van refurbished zakelijke laptops van HP, Dell en Lenovo. Bekijk ons variƫrend assortiment via onze webshop. Voor zakelijke afnemers die meerdere laptops afnemen voor eigen gebruik kunnen we een offerte op maat maken. Alle laptops zijn in eigen voorraad en direct leverbaar.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend inventarisatie en gesprek m.b.t. uw behoefte.