Dell Refurbished XPS Review

Dell Refurbished XPS Review

Een van de meest populaire Dell modellen, voornamelijk onder ICT’ers is en blijft nog wel de Dell refurbished XPS. Dit vanwege het strakke moderne design dat Dell heeft gegeven aan dit model. Daarnaast zijn de Dell XPS modellen vaak bomvol gepropt met de beste hardware die er op dat moment beschikbaar is. Daarnaast kan er vaak door de GTI/GTX videokaart ook nog eens middeklasse gegamed worden met de XPS modellen. Een bijkomend voordeel is ook de kwaliteit van de batterij van de Refurbished Dell XPS. Bij de meeste modellen kan je namelijk vrijwel een gehele werkdag of schooldag op de batterij werken (situatie bij levering). Deze combinatie zie je niet vaak in een laptop die niet al te zwaar en dik is. Vaak zie je dergelijke configuratie bij workstations die lomp en zwaar zijn, waardoor ze niet fijn zijn om mee te nemen. Met een Dell refurbished XPS heb je het beste uit beide werelden!

Dell refurbished xps 15

Als je op zoek bent naar een laptop met een groot scherm, waar je grafische werkzaamheden op kan uitvoeren en die minimaal een Full HD resolutie heeft, dan zit je goed met een Dell Refurbished XPS 15. Dit model komt uiteraard met verschillende configuraties met onder andere I5, I7 of Full HD en QHD+ en 4K. Maar hoe dan ook heb je altijd wel een goede deal met een Refurbished dell xps 15. Ondanks dat het een 15 inch laptop is, weegt de Dell xps 15 slechts 1,8kg. Wat super licht is voor een refurbished 15 inch laptop. Tevens is de Dell Refurbished XPS 15 voorzien van een grotere capaciteit accu, dan zijn kleinere broertje de Dell refurbished XPS 13. Hierdoor werk je lekker lang door op de batterij, zonder dat je hopeloos naar stroom moet zoeken. De 15 inch variant van de Dell Refurbished XPS heeft tevens vaker betere specificaties wat betreft processor, werkgeheugen en resolutie. Zo vindt je ook in het assortiment van Gobytes Dell Refurbished XPS 15 modellen met een quadcore processor, 4K schermen en 16gb werkgeheugen. Voldoende werkkracht voor al je werkzaamheden. De 15 inch Dell XPS modellen die je met regelmaat bij Gobytes aantreft zijn:

Dell refurbished xps 13

Wanneer je veel op reis bent voor werk, dan is het niet handig om een grote laptop overal mee te schouwen. Dit zowel voor je eigen gezondheid als de veiligheid van de laptop. Echter wil je natuurlijk niet inleveren op de specificaties en een krachtige laptop hebben voor al je werkzaamheden. Met de Dell refurbished xps 13 kan je het beste van beide werelden combineren. Je hebt een mooi uitziende 13 inch refurbished laptop en de beste specificaties. Zo zijn veel modellen van de Refurbished xps 13 uitgerust met een full hd tot 4k scherm en een i5 of i7 processor. Tevens zit je met de accu van een Dell Refurbished XPS 13 goed voor een halve werkdag tot een hele werkdag aan stroom. De 13 inch XPS varianten hebben echter vaak geen quadcore processor en Quadro videokaart. Dit doordat de Dell Refurbished XPS 13 compact ontworpen is. Tevens zijn de nieuwere modellen van de XPS 13 voorzien van voornamelijk USB-C poorten en geen USB poorten meer. Heb je nog wel USB poorten nodig voor jouw werkzaamheden, dan raden we je aan om niet een nieuwer model aan te schaffen dan de Refurbished Dell XPS 13 9360. Dit is het laatste model namelijk met ingebouwde USB poorten, vanaf de Dell Refurbished XPS 13 9370 zijn ze voorzien met USB-C poorten. Welke Refurbished Dell XPS 13 modellen tref je met regelmaat aan bij Gobytes?

Wat zijn de minpunten van een Refurbished Dell XPS?

Net als bij elk model zijn er bij de Refurbished Dell XPS laptop ook design minpunten te benoemen. Dit zijn minpunten die door designkeuzes zijn ontstaan en hebben niets te maken met het refurbishment process van Gobytes.

  1. De camera onderaan het scherm. Bij vrijwel alle moderne Dell XPS laptops heeft Dell de camera onderaan het scherm ingebouwd. Waardoor je een kijkhoek hebt van onder.
  2. RAM geheugen niet upgradebaar. Op een enkeling na zijn vrijwel alle XPS modellen niet uitbreidbaar in werkgeheugen. Dit komt doordat Dell het werkgeheugen heeft gesoldeerd in het moederbord, waardoor SODIMM werkgeheugen niet te gebruiken is.

Wil je dit verhaal liever via video bekijken? Check dan binnenkort onze review video van De Dell Refurbished XPS hieronder.

✔ Voor 16.00 uur op werkdagen besteld = morgen in huis*
✔ Standaard 1 jaar garantie
✔ Gratis verzending vanaf €300,-
✔ Top Kwaliteit Refurbished
✔ Configureer je laptop en PC naar wens
✔ Betaal in 3 keer zonder extra kosten met

* met uitzondering van upgrades die niet voorradig zijn. Dit kan tot max. 3 werkdagen duren.
 

Wat is Refurbished door Gobytes?