Wat heb je allemaal nodig voor een ideale werkplek?

Wat heb je allemaal nodig voor een ideale werkplek?

Sinds de uitbraak van COVID-19 werken steeds meer mensen vanuit een werkplek aan huis. Hierdoor zijn meer mensen hun werkplek thuis aan het inrichten met de apparatuur die bij hen past. Veel werkgevers stellen zelfs een budget beschikbaar voor medewerkers om hun thuiswerkplek in te richten. Maar wat heb je nu nodig voor een ideale werkplek thuis of op kantoor? Veel mensen zitten met deze vraag, omdat er zoveel aanbod is. En uiteraard verschilt het per persoon wat de wensen zijn en wat voor apparatuur zij fijn vinden. Wij zullen dan ook in dit artikel proberen om je op weg te helpen welk type apparatuur een must is voor elke werkplek. We gaan hierbij niet in op merkniveau, dit is een specifieke voorkeur die een ieder voor zich kan beslissen.

Een fijne ergonomische bureau of werktafel

Uiteraard heb je voor elke werkplek minimaal een bureau of werktafel nodig met een bureaustoel die je rug goed ondersteund. Je wilt natuurlijk niet, net als de vele thuiswerkers aan de begin van de COVID-19 uitbraak, thuis vanuit de bank of keukentafel 8 uur per dag moeten werken. Dit is slecht voor je houding en funest voor je rug en nek. Investeer dan ook in een propere bureau en stoel, waar je straks 8+ uur per dag aan kan werken en al je ICT apparatuur kwijt kan.

Compatible ICT apparatuur geschikt voor jouw functie

Afhankelijk van de functie die je bekleed heb je meer of minder ICT apparatuur nodig op je werkplek. Daarnaast hangt de configuratie van je aan te schaffen ICT apparatuur ook af van de functie die je bekleed. Iemand van de inkoop afdeling heeft minder krachtige apparatuur nodig, dan een R&D medewerker.

Er zijn echter een aantal basis ICT apparatuur die ons thuiswerk leven makkelijker maakt. Zo is een Refurbished Laptop, muis, toetsenbord, Refurbished monitor en docking station een must voor elke werkplek.

Fijne en duurzame refurbished laptop

In meerdere artikelen zijn we al in gegaan op de voordelen van een Refurbished laptop. Waaronder het duurzame aspect en het feit dat er tot 70% op de nieuwprijs kan worden bespaard. Zeker bij de aanschaf van een zakelijke Refurbished Laptop voor je thuiswerkplek, is het van belang dat het degelijk is. Niemand wenst om tijdens thuiswerken last te hebben van mankementen aan de laptop. Investeer zeker in een degelijk model. Dit zal zichzelf op de lange termijn terugverdienen. De gemiddelde thuiswerker heeft voor zijn/haar werkzaamheden niet meer dan een 12 tot 14 inch laptop nodig met een I5 4e generatie of nieuwer, 8GB RAM en minimaal 128GB SSD. Dit zijn de minimum specificaties die een standaard kantoorbaan nodig heeft om de werkzaamheden uit te voeren tegenwoordig. Uiteraard is een sterkere processor of meer ram mooi meegenomen, maar geen must. Investeer eventuele extra budget liever in een Refurbished monitor en/of docking station om je werkplek af te maken.

Ben je nog op zoek naar geschikte refurbished laptop voor jouw werkplek? Bekijk dan snel het actuele aanbod van Gobytes! Ruim aanbod aan scherp geprijsde Refurbished laptops van alle A-merken, zoals Dell, HP, Lenovo en Microsoft.

Elegante en duurzame refurbished monitor

Geen enkele werkplek is compleet, zonder minimaal 1 monitor van minimaal full hd of betere resolutie. Het is in meerdere wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het werken op een laptopscherm slecht is voor de ogen, nek en rug. Dit komt mede door de houding die men aanneemt bij het werken op een laptop scherm. Uiteraard zijn er ook oplossingen om te werken met een laptopstandaard, zodat de laptop op ooghoogte ligt. Dit is een optie, indien er niet voldoende budget is voor één of een set aan schermen voor je werkplek. Indien er wel budget voor is, zullen we je altijd adviseren om voor losse monitoren te gaan. Een Refurbished monitor heeft tevens vaak een betere kijkhoek, dan een laptop.

Ben jij nog op zoek naar een Refurbished monitor voor jouw werkplek? Bekijk dan snel het aanbod Refurbished monitoren van 22 inch tot 30 inch van Gobytes. De beste monitoren van HP, Dell, Ilyama en meer vind je bij Gobytes!

Een Docking Station om het allemaal aan elkaar te knopen!

Een docking station is de verbinding die je nodig hebt op jouw werkplek. Tegenwoordig werken de meeste mensen in een hybride mode, waarbij men een aantal dagen thuis werkt en een aantal dagen vanuit kantoor. Hierdoor blijft je laptop niet op één werkplek staan, maar zal je deze af en toe mee moeten nemen naar kantoor. Dit betekent dan ook dat je met regelmaat de laptop moet ontkoppelen van je werkplek. Hierbij wil je geen rompslomp hebben  met allerlei draden aansluiten en ontkoppelen, wanneer je jouw laptop meeneemt. Je wilt makkelijk met een klik of 1 kabel je laptop ontkoppelen of koppelen aan je werkplek en de rest van je randapparatuur. Dan heb je een geschikte docking station nodig, waarmee je alle draden wegwerkt en je laptop in een handomdraai koppelt aan al jouw randapparatuur! Investeer in een universele of model specifieke docking station, zodat je tijd bespaart en gedoe.

Check het aanbod van Refurbished Docking Station van Gobytes om jouw werkplek compleet te maken? Je vind de beste docking stations voor de scherpste prijzen! Wij hebben de docking station op voorraad voor elk type laptop en model.

Ben jij bezig met het inrichten van je werkplek thuis of op kantoor en heb je advies nodig? Neem dan gerust contact op met ons team via de chat, telefoon of E-mail. We adviseren je graag over welke apparatuur het beste in jouw situatie past!

 

✔ Voor 16.00 uur op werkdagen besteld = morgen in huis*
✔ Standaard 1 jaar garantie
✔ Gratis verzending vanaf €300,-
✔ Top Kwaliteit Refurbished
✔ Configureer je laptop en PC naar wens
✔ Betaal in 3 keer zonder extra kosten met

* met uitzondering van upgrades die niet voorradig zijn. Dit kan tot max. 3 werkdagen duren.
 

Wat is Refurbished door Gobytes?