Refurbished by Gobytes. Wat wordt er allemaal gedaan met een Refurbished Laptop?

Wat is deze laptop in vreselijke staat, dat was de eerste reactie toen we deze Dell E7450 binnen zagen komen uit de lease. Gelukkig weten wij er wel raad mee! Want een goed werkende laptop wordt weer klaar gemaakt, zodat die er zo goed als nieuw uit ziet. Maar wat hebben wij allemaal gedaan om de laptop in een nieuwstaat te krijgen?

Hoe knappen we de gebruikte laptops op?

  • De eerste stap die we nemen bij elke laptop die binnen komt is het inventariseren van de staat van de laptop. Dit wordt gedaan middels een technische check of alles werkt en een gradatie van 1 t/m 4 sterren. Waarbij 1 ster erg slechte staat is met afgebroken stukken en/of deuken. 4 sterren is de beste staat waarin Refurbished bij Gobytes.nl kan verkeren. We proberen dan ook om iedere laptop in 4 sterren te krijgen!
  • Als een laptop als 1 ster is gegradeert, checken we welke onderdelen vervangen moeten worden. Indien de kappen niet te herstellen zijn, worden ze vervangen met nieuwe kappen. In het filmpje hieronder zie je dit ook duidelijk terug.
  • Nadat de kappen vervangen zijn, vervangen we de laptopscherm indien er krassen op zitten, dode pixels en/of witte vlekken. Dit zie je ook in ons filmpje hieronder terug.
  • Indien de bovenkap geen afgebroken stukken plastic heeft, maar wel wat krassen, dan wordt de laptop voorzien van een wrap die op maat gemaakt is. Dit zorgt ervoor dat alle gebruikerssporen op de kappen verdwijnen en dat de kap een beschermlaag heeft tegen toekomstige krassen
  • Als laatste stap wordt de laptop grondig schoon gemaakt met anti-bacteriële spray en de ventilator stofvrij gemaakt
  • Daarna is de laptop blinkend schoon en klaar voor de volgende gebruiker

Proces van laptop refurbishing in een korte video:

Wil je een korte impressie hebben van hoe wij bij Gobytes een laptop een nieuw leven geven middels ons Refurbishing proces. Check dan onderstaand video!

 

Ben jij benieuwd geraakt naar onze huidige aanbod Refurbished laptops, klik dan hier om direct naar het huidige aanbod te gaan!
✔ Voor 16.00 uur op werkdagen besteld = morgen in huis*
✔ Standaard 1 jaar garantie
✔ Gratis verzending vanaf €300,-
✔ Top Kwaliteit Refurbished
✔ Configureer je laptop en PC naar wens
✔ Betaal in 3 keer zonder extra kosten met

* met uitzondering van upgrades die niet voorradig zijn. Dit kan tot max. 3 werkdagen duren.
 

Wat is Refurbished door Gobytes?