Webshopmedewerker ICT producten

Ons bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het inkopen en verkopen van refurbished computerapparatuur, zoals laptops, desktops en accessiores. Wij knappen de apparatuur die binnen komt zelf op alvorens we ze aanbieden aan particulieren en zakelijke klanten via onze webshop Gobytes.

Duurzaamheid, circulariteit en kwaliteit staan dan ook hoog in het vaandel binnen onze organisatie. Momenteel bestaat het team uit 4 jonge gedreven medewerkers die dagelijks naast plezier maken de beste refurbished producten leveren aan klanten in heel Europa. Door onze grote groei van afgelopen tijd zijn we op zoek naar een leuke collega die ons team komt versterken.

Wij zijn op zoek naar een leuke collega als toevoeging van ons groeiende team.

Binnen ons bedrijf ben je verantwoordelijk met je teamgenoten voor een scala aan werkzaamheden, waaronder:

– Het klaar maken van bestellingen die via de webshop zijn uitgevoerd.
– Het uitvoeren van reparaties aan apparatuur
– Het graden van binnen gekomen goederen
– Laden en lossen van goederen
– Garantie afhandelingen
– Te woord staan van klanten

Een ICT achtergrond of diploma is bij ons geen randvoorwaarde. Het is wel mooi meegenomen als je eerder (hobbymatig) hebt gewerkt aan computers en/of je hebt er affiniteit mee. Wij leren je de kneepjes van het vak on the job. Wij kijken NIET naar je diploma’s!

Jij bent:

– Gemotiveerd en niet bang om hard te werken
– Aanleg om te leren repareren en klaar maken van computers
– Een gevoel van verantwoordelijkheid om kwaliteit te leveren aan de klant
– Stresbestendig en volhardend
– Geen opleidingseisen

Ben jij handig met computerapparatuur en heb je altijd al van je hobby je werk willen maken? Wordt je enthoustiast om te werken binnen een klein en jong team, solliciteer dan direct via een mailtje naar info@gobytes.nl

  • Voor 15.00 uur besteld op werkdagen = morgen in huis*
  • Standaard 1 jaar garantie
  • Gratis verzending vanaf €300,-
  • Top Kwaliteit Refurbished
  • Configureer je laptop en PC naar wens
  • Betaal in 3 keer zonder extra kosten met